sâmbătă, 25 iunie 2011

A aparut Gingerbread 2.3.3 Oficial pentru Lg Optimus One!

Speranta nu s-a pierdut! A aparut astazi Gingerbread 2.3 Oficial pentru LG Optimus One si puteti sa va faceti update-ul cu Lg Mobile Update!(daca nu il aveti il descarcati de aici,dar inainte de asta NU CONECTATI TELEFONUL LA PC!!, apoi il instalati si apoi dati la Install driver USB si cautati Lg P500 si apoi instalati, o sa dezarhivati ceva(instalarile pentru ca sunt 2) instalati ce ati dezarhivat(va sfatuiesc sa dezarhivati pe Desktop) si apoi dupa ce ati instalat tot puteti sa conectati telefonul la PC si sa deschideti programul(si o sa va apara jos Start actualizare - daca e in romana)si asteptati. S-ar putea sa se blocheze la 4% si telefonul sa intre in Emergency Mode(in acelasi timp), dar sa asteptati ca o sa se rezolve, iar daca nu se rezolva postati un comment ca va ajut imediat.
Pe aceasta versiune puteti face root doar cu SuperOne Click(dar nu toti care au incercat au reusit, trebuie sa stiti cum sa faceti)!!!
Puteti posta comentarii despre update, cum a decurs, daca se misca mai bine sau mai rau decat versiunea anterioara si orice altceva doriti.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu